Factory jet-kit, shift-kit og tændingsadv.

 

                   Program og forbrugerpriser.

 

                                                                 TILBAGE

 

Factory jetkit.jpg (46419 bytes)

.

.

Factory jet-kit er et højkvalitets karburatorkit udviklet og fremstillet af et super- professionelt amerikansk firma. De fleste jet-kits leveres med nåle i titanium, for max levetid og minimalt slid på nålene. (Uden at nævne fabrikater ved vi i dag, at andre populære jet-kits med nåle i aluminium har problemer med holdbarheden på nålene og det bevirker, at inddysningen ændre sig !!). Factory jet-kit leveres med rustfri unbrakobolte til vacumspjæld og/eller svømmerhus. Den meget udførlige monteringsvejledning indeholder i de fleste tilfælde forslag til CO2-værdier og eksempler på inddysning med forskellige udstødningssystemer.
Til enkelte sportsmotorcykler leveres et Factory race-kit.
Factory tændingsadvancere leveres til de fleste nyere MC. En tændings- advancer er nem at montere og giver, især i forbindelse med montering af jet-kit og/eller et sportsligt udstødningssystem, øget gasresponse og forøget drejnings- momet.!!! Nyhed - Factory justerbar tændingsadvancer.
Factory shift-kit er et kit der giver et mere præcist gearskifte og nedsætter risiko- en for gearkiks betydeligt. Kan specielt anbefales ved tuning og ved meget agressiv kørsel og acceleration. Leveres i to udførelser : Shift- kit og Pro shift-kit.
Priser incl. moms :
Factory jet-kit til 2 cyl. MC 998,00
Factory jet-kit til 4 cyl. MC 1500,00
Factory race-kit til 4 cyl. MC 1795,00
Factory tændingsadvancer 695,00
Factory justerbar tændingsadvancer 895,00
Factory Shift-kit 548,00
Factory Pro shift-kit 898,00

Ret til ændringer uden varsel forbeholdes - der tages forbehold mod "trykfejl"