Auvray låse

                     program og forbrugerpriser

                                                             TILBAGE

 

Auvrau er et fransk firma der har specialiseret sig i at udvikle og fremstille MC-låse i forskellige udførsler. Alle i en absolut 1. klasses kvalitet, hvilket understreges af, at der ydes 5 års garanti på alle låse. Auvrays produkter lagerføres i flere forskellige typer skivebremselåse, bøjlelåse, wirelåse og en kædehjulslås.
Compact skivebremselås,er den velkendte gule lås i en meget kraftig kvalitet. Leveres med lædertaske og 3 nøgler.
Pris : 648,00 kr.
Reflex double skivebremselås er en lås, der kun er beregnet til motorcykler med 2 skivebremser. Den låses på tværs gennem de 2 skiver. Leveres med lædertaske og 3 nøgler.
Pris : 648,00 kr.
Reflex single skivebremselås er en lås som Reflex double, men kun til en skivebremse, hvorfor den er utrolig lille og handy ( måler : lgd. 8cm, diameter 4cm). Leveres incl. lædertaske og 3 nøgler.
Pris : 598,00 kr.
Kædehjulslåsen er meget lig Compact, men selvfølgelig med en størrere åbning i låsen, så den kan gabe over en kæde. Er beregnet som et alternativ, hvor en skivebremselås ikke kan bruges. Leveres incl. lædertaske  og 3 nøgler.
Pris : 698,00 kr
Bøjlelåsene leveres i flere størrelser og er alle med en 16mm tyk bøjle udført i varmehærdet krommolybdænstål. Leveres incl. 3 nøgler.
Pris fra : 520,00 kr.
Wirelåsene er udført med en 19mm tyk wire overtrukket med sort PVC og med et flot udført låsehoved i rustfrit stål. Leveres i forskellige længder incl. 3 nøgler.
Pris fra : 698,00 kr.
Challenger er låsen over alle låse!!! En ledlås udført med 25mm tykke massive led i varmehærdet krommolybdænstål. En lås der ikke kan brydes op med håndværktøj!!! Leveres i flere længder incl. 3 nøgler.
Pris fra : 1295,00 kr.
D-cibel er en kombination af en Reflex skivebremselås og en ekstrem kraftig kædelås.
Pris : 1195,00 kr.
Compact Mac 3 er en kombination af en Compact skivebremselås og en elektronisk startspærer. For at afbryde startspæreren skal tre ting være opfyldt : skivebremselåsen skal være i tasken, en "nøglering" skal føres forbi en skjult sensor og der skal derefter sættes tænding på motorcyklen inden 10 sekunder !!
Pris : 1595,00 kr.
Ret til ændringer uden varsel forbeholdes - der tages forbehold mod "trykfejl"